Continental представляє нову шину SportContact 7

08/09/2021
  • Нова шина SportContact 7 стане доступною для придбання восени
  • ​Одразу розширена пропозиція для багатьох спортивних автомобілів
  • Нові технології виготовлення шин для задоволення від безпечної поїздки та помітно збільшеного терміну експлуатації

Ганновер, 8 вересня 2021 р. Завдяки SportContact 7 концерн Continental тепер має нову високоефективну шину для спортивних автомобілів. З цієї осені загалом буде доступно 42 типорозміри цієї моделі з посадковим діаметром від 19 до 23 дюймів, а протягом наступного року асортимент буде додатково розширений. Для водіїв, які полюбляють спортивний стиль керування, ганноверці створили шину SportContact нового покоління, яка дуже безпечна, забезпечує легке керування та збільшений ресурс. На трасі для перегонів ходові характеристики шини SportContact 7 у порівнянні з попередньою моделлю покращились на 10 відсотків, гальмівний шлях на вологій дорозі став коротшим на 8 відсотків, а на сухій – на 6 відсотків, термін експлуатації, тобто загальний пробіг збільшився на 17 відсотків. Нова розробка забезпечує значно краще керування на вологій та сухій дорозі, а також зчеплення (згідно з результатами тесту шин 245/30 R 20). Під час розробки новинки концерн Continental надавав великого значення найвищому рівню досконалості за всіма критеріями ефективності для поєднання максимального задоволення від керування автомобілем та найвищого рівня безпеки й надійності у сфері шин UUHP (сегмент шин найвищої якості).

Почати

Створюючи нову SportContact 7, розробники шини заглибилися у свій арсенал: її адаптивний малюнок протектора підлаштовується до сухих і вологих доріг, завдяки індивідуальній конструкції каркасу шини для різних класів автомобілів забезпечується максимальне задоволення від керування на будь-якому авто, а додавання суміші BlackChili нового покоління до складу протектора в поєднанні з асиметричним малюнком забезпечують чудове зчеплення з дорогою.

SportContact 7 була розроблена для досить широкого спектра автомобілів – від легкових зі спортивними властивостями аж до суперкарів. Спектр автомобілів широкий: до нього входять такі відомі моделі як Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, серія RS від Audi та спортивний BMW від M GmbH. Також є розміри SportContact 7 для спортивних автомобілів компактного класу, наприклад, Ford Focus III RS та Mini Cooper S Clubman. В асортименті доступні відповідні розміри шин і для Porsche 4 S GT, автомобілів від AMG, Lamborghini та McLaren. Заплановано виробництво і відповідних розмірів SportContact 7 для вишуканих автомобілів, таких як Brabus S 65 Rocket 900 Coupé.