Нова шина для спортивних автомобілів концерну Continental виходить на ринок з 42-ма типорозмірами від 19-ти до 23-х дюймів

08/09/2021
  • Нова SportContact 7 буде доступною з осені 2021 року
  • ​Створена для спортивних автомобілів компактного класу, седанів, спортивних моделей та суперкарів, а також для тюнінгованих автомобілів
  • Проходить випробування для отримання дозволу для первинної комплектації нових автомобілів

Ганновер, 8 вересня 2021 р. Завдяки SportContact 7 концерн Continental тепер має нову високоефективну шину для спортивних автомобілів. З цієї осені загалом буде доступно 42 типорозміри цієї моделі з посадковим діаметром від 19 до 23 дюймів, а протягом наступного року асортимент буде додатково розширений. «Для водіїв, які хочуть спортивно поводитись на дорозі, завдяки новому поколінню SportContact ми пропонуємо дуже безпечну шину, орієнтовану на легке керування та збільшений ресурс», — говорить Енно Штратен, керівник відділу стратегічного розвитку, аналітики та маркетингу у сфері заміни шин у регіоні ЄБСА концерну Continental. «Наш новий продукт стане флагманом і першим представником нашого сьомого покоління літніх шин, який буде випущений на ринок у найближчі кілька років». За словами Штратена, концерн Continental при розробці шини SportContact 7 надав великого значення найвищому рівню досконалості за всіма критеріями ефективності для поєднання максимального задоволення від керування автомобілем та найвищого рівня безпеки й надійності у сфері шин UUHP (сегмент шин найвищої якості).

Почати

Нова SportContact 7 є послідовником вже відомої, випробуваної упродовж років, популярної спортивної шини SportContact 6. З моменту запуску цієї шини у виробництво шість років тому, ця модель отримала перемогу у різних тестах відомих журналів, включаючи Sport auto та AutoBild sportscars, і отримала найкращі рекомендації. Провідні європейські виробники автомобілів встановлюють шини лінійки SportContact на своїх складальних конвеєрах.

Завдяки двом іншими сучасним моделям літніх шин PremiumContact 6 та EcoContact 6 ганноверський виробник шин покриває наявними моделями майже 95 відсотків попиту на ринку. «Це дозволяє нам задовільняти потреби майже всіх легкових автомобілів, позашляховиків та мікроавтобусів у Європі», — повідомляє Штратен. «Нова шина SportContact 7 це виріб, який йде в ногу з сучасними вимогами ринку автомобілів». Наприклад, за останні 15 років транспортні засоби не тільки стали важчими приблизно на 10 відсотків, але й за цей час потужність їх двигунів зросла майже на 30 відсотків. Разом з тим викиди автомобілями СО2 були зменшені на 30 відсотків. «Оскільки нова шина в усіх типорозмірах має підвищену вантажопідйомність відповідно до стандарту XL, ми без проблем можемо встановити їх на важчі автомобілі, а з новою SportContact 7 ми наразі підтримуємо тенденцію до більшої екологічності», — пояснює Штратен. «Зрештою, ця шина має не тільки збільшений ресурс, але і гарний для цього класу шин показник ефективності – клас «C», а також буде запропонована за ціною, яка буде одна з найнижчих у сегменті UUHP. Таким чином SportContact 7 є безпечним та правильним вибором для всіх спортивних автомобілів — незалежно від того, оснащені вони звичайним чи електричним приводом».

SportContact 7 була розроблена для досить широкого спектра автомобілів – від легкових зі спортивними властивостями аж до суперкарів. Спектр автомобілів широкий: до нього входять такі відомі моделі як Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, серія RS від Audi та спортивний BMW від M GmbH. Також є розміри SportContact 7 для спортивних автомобілів компактного класу, наприклад, Ford Focus III RS та Mini Cooper S Clubman. В асортименті доступні відповідні розміри шин і для Porsche 4 S GT, автомобілів від AMG, Lamborghini та McLaren. Заплановано виробництво і відповідних розмірів SportContact 7 для вишуканих автомобілів, таких як Brabus S 65 Rocket 900 Coupé.

Завантажити