Continental і Pyrolyx уклали п'ятирічну угоду на поставку переробленої сажі

15/11/2019

• Протягом наступних п'яти років планується щорічно поставляти по 10 000 тонн сажі
  • Pyrolyx планує утилізувати 3 000 000 зношених шин, щорічно економлячи понад 25 000 тонн CO2 на кожному заводі
  • Використання переробленого технічного вуглецю в різних сегментах шин

Технологічна компанія і виробник шин преміум-класу Continental спільно з Pyrolyx працюють над способами застосування відновленого технічного вуглецю. Спільні зусилля по розробці направлено на уніфікацію методів використання відновленої сажі (rCB) в різних сегментах при виробництві шин. Pyrolyx та Continental раді повідомити про укладення п'ятирічного контракту про постачання rCB на шинні заводи Continental по всьому світу.

Дана угода — важливий крок у вирішенні глобальної проблеми утилізації шин та повторного використання матеріалів. Очікується, що Pyrolyx переробить більше 3 000 000 шин з вичерпаним терміном експлуатації і скоротить викиди CO2 більш ніж на 25 000 тонн (в порівнянні з традиційною сажею) щороку на кожному заводі.

Continental і Pyrolyx уклали п'ятирічну угоду на поставку переробленої сажі

Технічний вуглець — важливий світовий товар, що використовується у виробництві шин та інших гумотехнічних виробів. Відновлений технічний вуглець стабільно видобувається з утилізованих шин.

«Continental дуже рада вступити в ці довгострокові відносини з Pyrolyx, підкреслюючи нашу прихильність до підвищення стабільності та екологічності виробничих процесів. Ми прагнемо до інноваційних, екологічно вигідних технологій для наших клієнтів, забезпечуючи при цьому високий рівень безпеки шин », — говорить д-р Андреас Топп, віце-президент Continental з матеріалів, індустріалізації та виробничих процесів.

Генеральний директор Pyrolyx в США, Томас Редд сказав: «Угода про постачання — надзвичайно позитивна подія для Pyrolyx, яка підтверджує наш підхід до вилучення технічного вуглецю з вживанних шин та визнання rCB у всьому світі. Ратифікація rCB від компанії Pyrolyx «змінить правила гри» для нас і галузі з переробки технічного вуглецю в цілому».

Договір про постачання дозволить Pyrolyx створити додаткові виробничі потужності в Північній Америці та Східній Європі, зокрема, обсяг продажів в найближчі п'ять років зросте до 10 000 тонн на рік. Ця угода підкреслює прихильність Continental і Pyrolyx до створення екологічно стійких ланцюжків поставок для виробництва шин.