Новий Volvo XC 60 їздитиме на шинах Continental

13/09/2017

Новий Volvo XC 60 їздитиме на шинах Continental

• Volvo Cars схвалив шини Continental діаметром 18, 19 і 20 дюймів для кросовера нового покоління Volvo XC 60
  • В оригінальній комплектації встановлюватимуться три моделі шин, дві з яких надзвичайно тихі завдяки технології ContiSilent

Компанія Volvo Cars обрала ContiEcoContact 5, ContiSportContact 5 та ContiCrossContact LX Sport у розмірах 235/60 R 18, 235/55  R 19 та 255/45 R 20 в якості оригінального обладнання для нового Volvo XC 60. Шини в оригінальній комплектації містять позначку «VOL» поруч з інформацією про розмір. Дві моделі – ContiSportContact 5 розміром 235/55 R 19 та ContiCrossContact LX Sport розміром 255/45 R 20 – оснащені технологією ContiSilent. Завдяки особливому покриттю на внутрішній поверхні протектора шум від шини та дороги значно зменшується, що створює ще більший комфорт для водія та пасажирів. Шини для заміни доступні в салонах Volvo та у дилерів шин; водночас 20-дюймовий розмір продається тільки в США.

У Європі шинами Continental оснащений кожен третій автомобіль, що сходить з конвеєра. У Сполучених Штатах кожна сьома нова автівка їздить на шинах, розроблених у Ганновері.

ContiSportContact 5 – продукт, який особливо пасує до спортивних автомобілів та позашляховиків зі спортивними характеристиками керування. Ця шина забезпечує високий рівень зчеплення та короткі гальмівні відстані на мокрих і сухих дорогах, дуже низький опір коченню і тривалий пробіг. Ключ до такої продуктивності – це суміш Black Chili, що забезпечує максимальну передачу сили при гальмуванні та низький опір коченню під час звичайного водіння.

ContiEcoContact 5 поєднує короткі гальмівні відстані на мокрих і сухих дорогах з низьким опором коченню. У порівнянні з попередньою моделлю ця шина пропонує на 20% нижчий опір коченню і на 12% більший пробіг.

ContiCrossContact LX Sport розроблена спеціально для використання в оригінальній комплектації позашляховиків та здобула схвалення від багатьох європейських, американських та японських виробників. Водночас ця шина стала популярною і на ринку заміни. Для потужних автомобілів вона забезпечує надійне зчеплення, точну керованість на вологих, сухих дорогах і легкому бездоріжжі, а також значну ходимість і комфорт.

Head of Media & Public Relations

Klaus Engelhart