Літня шина PremiumContact 6 від Continental здобула дві всесвітньо відомі нагороди

24/07/2017

Літня шина PremiumContact 6 від Continental здобула дві всесвітньо відомі нагороди

24 липня 2017 Нова літня шина PremiumContact 6 для автомобілів середнього класу і класу люкс отримала дві престижні міжнародні нагороди за конструкцію та дизайн – IF Design Award 2017 та Red Dot Design Award 2017. Незалежні експертні журі обох премій відзначили шину Continental за надзвичайно привабливий та продуманий дизайн. IF Design Award 2017 та Red Dot Design Award 2017 – одні з найпрестижніших премій, що відзначають досягнення у розробці промислової продукції і перш за все оцінюють дизайн з точки зору користі для кінцевого споживача.

«Ми неймовірно раді здобути ці обидві нагороди. Якщо задуматися про те, як має виглядати сучасна шина, зазвичай звертає на себе увагу рисунок протектора, адже він повинен задовольняти постійно зростаючі очікування щодо безпеки, керованості й комфорту. Водночас надзвичайно важливими є також конструкція і дизайн боковини, яка не тільки містить важливу функціональну інформацію для споживачів, але й забезпечує ідентичність шини та відображає її належність до певної лінійки продукції», – підкреслив Ульріх Бехр, дизайнер шин Continental, який брав участь у розробці нової шини.

Шина PremiumContact 6 з моменту першої публічної презентації демонструє найвищі показники продуктивності. Так, вона визнана найкращою в тестуванні літніх шин журналом AutoBild, продемонструвавши найкоротший гальмівний шлях на мокрій та сухій дорозі, та випередивши 51 конкурента. Крім того, PremiumContact 6 здобула звання «Еко-Чемпіон» завдяки поєднанню високих характеристик безпеки та екологічних показників, що втілюються у зниженому опорі коченню та збільшеному пробігові.

Head of Media & Public Relations

Klaus Engelhart