Чергова перемога Continental PremiumContact 6 в порівняльному тесті, на цей раз в Австралії!

25/06/2020
  • Шина Continental отримала призове місце в тесті австралійського автомобільного журналу «Колеса» ( "Wheels")
  • Чергова перемога Continental — 10-та за рахунком й 12-та серед призерів у 16-ти порівняльних випробуваннях нових літніх шин

Ганновер, весна 2020 року: рейтинг літніх шин Continental PremiumContact 6 покращився завдяки порівняльному тесту в Австралії. У виданні від квітня 2020 року (стр. 82 і далі) австралійський автомобільний журнал «Колеса» порівняв PremiumContact 6 з дев'ятьма конкурентами від європейських, американських та азіатських виробників. Шини тестувалися в розмірності 225/55 R18 98 В, а в якості тестового автомобіля виступав кросовер Hyundai Tucson. Експерти відзначили PremiumContact 6 як «кращу серед конкурентів, причому, з помітним відривом», повідомляється в журналі з передмістя Оуклі Мельбурна, штат Вікторія.

У підсумковому рейтингу PremiumContact 6 набрав 99,3 бала зі 100 можливих! Як висловилися тест-пілоти «Коліс», саме стабільність показників в тестових дисциплінах дозволила шині перемогти. Переможний результат в черговий раз досягнуто саме завдяки збалансованим якостям шини, адже саме стабільні показники особливо цінуються членами журі в професійних тестах, які проводять галузеві видання та авторитетні автомобільні клуби. Високий рівень характеристик в ключових іспитах дозволяє рекомендувати цю шину в якості найкращого вибору для повсякденного використання влітку.

Цього року літні шини Continental знову опинилися на висоті в порівняльних випробуваннях. Кращі автомобільні журнали визнали високі стандарти безпеки шин, розроблених та випущених Continental в Ганновері. Загалом шини Continental отримали 10 перемог і 12 кращих оцінок в 16 міжнародних тестах.