Sportauto: спортивна шина Continental SportContact 6 стала кращою в тесті

23/04/2019

• Спортивна шина Continental стала єдиною, яка заслужила найвищий рейтинг "наполегливо рекомендуємо"
  • SportContact 6 лідирувала на мокрій і сухій дорозі
  • Висновок: «Найкоротший гальмівний шлях; інтуїтивна керованість; висока динамічна стабільність»

У тесті літніх шин, опублікованому в останньому номері журналу Sportauto (4/19), SportContact 6 від Continental значно випередила конкурентів. Спортивна шина з Ганновера була єдиною з дев'яти претендентів, які отримали вищу оцінку «настійно рекомендується». Дякуючи збалансованим, спортивним якостям шини на мокрій та сухій поверхні, де Continental продемонстрував найкращі характеристики. Підводячи підсумки, тестери з Штутгарта відзначили: «Найкоротший гальмівний шлях і безпечна недостатня повертальність на мокрій дорозі; спортивна, безпосередня реакція на рульове керування і висока динамічна стійкість на сухій поверхні; кристально чистий зворотній зв'язок, виняткова курсова стійкість і однозначні реакції автомобіля».

Sportauto: спортивна шина Continental SportContact 6 стала кращою в тесті

До тестового складу увійшли дев'ять шин розміром 245/30 R20 Y від європейських, американських та азіатських виробників. Випробувальним транспортним засобом була Honda Civic Type R. Хоча SportContact 6 отримав вищу оцінку «наполегливо рекомендується», один учасник отримав статус «рекомендований», а всі інші учасники були «помірно рекомендовані».

Разом зі SportContact 6 компанія Continental пропонує в своєму асортименті суперспортивну шину для сегмента ультрависокої продуктивності. Новинка демонструє істотні поліпшення в порівнянні з попередником, в першу чергу з точки зору керованості, точної реакції рульового управління і швидкісних характеристик. Щоб забезпечити чудові експлуатаційні характеристики цієї шини на дорозі, інженери-розробники Continental змінили хімічний склад суміші, змінили малюнок протектора і оновили конструкцію шини. Існує майже 90 розмірів для дисків розміром від 18 до 24 дюймів, з шириною шини від 225 до 335 міліметрів і профілем від 50 до 25 відсотків. SportContact 6 схвалений для швидкостей до 350 км/год і встановлюється на заводі численними виробниками спортивних та ультра-спортивних автомобілів.