28/06/2019

•  Вибір шин практично для будь-яких спортивних автомобілів, седанів, кросоверів і малолітражок

• Ключові характеристики: поліпшена безпека та покращена економічність

• Новітня модель: EcoContact 6 — оптимальний вибір для всіх, включаючи преміальні автомобілі

Ганновер, EcoContact 6 — шина-новинка літа 2019 від Continental. Вона поповнила портфель, який в цьому році налічує майже 240 нових позицій, в тому числі нові розміри шин для спортивних автомобілів, середнього та вищого класів, компактних і малолітражних автомобілів. Таким чином, німецький виробник шин пропонує один з найширших в світі асортиментів шин для легкових автомобілів, кросоверів та легких комерційних автомобілів. В шинних тестах, які проводили спеціалізовані ЗМІ та автомобільні клуби, літні шини Continental зайняли перші місця і отримали найвищі оцінки.

SportContact 6 — високотехнологічна шина для найшвидших спорткарів

Continental SportContact 6 — суперспортивна шина для топового сегменту спортивних автомобілів, яким потрібне безкомпромісне рішення з точки зору керованості, точності реакції керма та динамічних характеристик. Щоб забезпечити такі видатні експлуатаційні характеристики, інженери-розробники Continental змінили хімічний склад та малюнок протектора, оновили конструкцію шини. Існує майже 90 розмірів шини для дисків розміром від 18 до 24 дюймів, з шириною шини від 225 до 335 міліметрів і співвідношенням сторін від 50 до 25 відсотків. SportContact 6 схвалений для швидкостей до 350 км/год.

Новинки літнього сезону від Continental

PremiumContact 6 — безпека та точність керування для автомобілів середнього і вищого класів

Continental PremiumContact 6 поєднує непоєднуване: високий комфорт і точність управління. Насправді ці характеристики не виключають один одного, головне знайти оптимальний баланс між точністю реакцій рульового управління, безпекою, екологічними властивостями і комфортом. Для цього інженери-розробники знайшли нові суміші, покращили дизайн, запозичений від високотехнологічної шини Continental SportContact 6, і малюнок протектора, що забезпечує комфортну їзду. В результаті ми отримали шину, яка до 15% поліпшила характеристики керованості, опору коченню, пробігу та якості їзди в порівнянні зі своїм попередником.

PremiumContact 6 випускається майже в 120 розмірах для дисків від 15 до 22 дюймів, підходять для легкових автомобілів і кроссоверів. Поточний діапазон охоплює ширину від 185 до 325 мм із співвідношенням сторін від 65 до 30% та дозволяє досягти 300 км/год.

Новинки літнього сезону від Continental

Новинка: EcoContact 6 — максимальна ефективність для всіх, включаючи представницькі автомобілі

Новий EcoContact 6 встановлює нові стандарти — зокрема, для опору коченню та пробігу. Об'єднуючи в собі максимальну безпеку, комфорт, точність рульового керування і хороші екологічні властивості на рівні, який раніше не можна було уявити в одному продукті. Інженери-розробники Continental знайшли нові суміші та компоненти, а також деякі інноваційні добавки, щоб ще вище підняти планку якості. У підсумку ми отримали модель з покращеними характеристиками гальмування на мокрій дорозі, керованістю, опором коченню та й пробіг виріс до 20% в порівнянні з попередньою моделлю.

Нова літня шина преміум-класу випускається для легкових автомобілів і кросоверів. Новий EcoContact 6 доступний в 100 розмірах для дисків розміром від 13 до 22 дюймів, шириною від 145 до 315 мм, із співвідношенням сторін від 80 до 30 відсотків і з допустимою швидкістю до 300 км/год.

Новинки літнього сезону від Continental

AllSeasonContact — всесезонна модель для автомобілів середнього класу

Завдяки інноваційному поєднанню малюнка протектора, суміші, геометрії та конструкції шини, AllSeasonContact забезпечує висококласну відповідь на проблеми, які раніше переслідували всесезонні шини з точки зору їх зимових та характеристик у вологу погоду. В той же час ця шина також пропонує кращу паливну економічність в преміальному всесезонному сегменті шин. Забезпечуючи ідеальний баланс між різними характеристиками шин, універсальна модель зі спрямованим протектором доповнює довгу серію успішних продуктів сімейства Summer- та WinterContact. З точки зору Continental, AllSeasonContact найкраще підходить власникам транспортних засобів з відносно невеликим річним пробігом в помірних зимових умовах по місту та околицях. Для всіх інших водіїв, в інтересах максимальної безпеки дорожнього руху, Continental рекомендує сезонну зміну шин. AllSeasonContact доступний в 50 розмірах для дисків розміром від 14 до 20 дюймів і з дозволеною максимальною швидкістю до 270 км/год.

Величезний вибір шин для легких комерційних автомобілів

У швидко зростаючому сегменті шин для позашляховиків, легких комерційних автомобілів і мікроавтобусів Continental пропонує найширший асортимент продукції. Починаючи з надзвичайно безпечної серії ContiVanContact і особливо економічного Vanco Eco, закінчуючи спеціалізованої шиною для будинків на колесах Vanco Camper. Continental пропонують чудові характеристики керованості в поєднанні з високою вантажопідйомністю, міцністю і довговічністю. Одна з новинок в сегменті — економічна VanContact Eco з маркуванням A/A EU, вже доступна майже в усіх розмірах. Є також всесезонна шина Vanco FourSeason 2.