CrossContact ATR

20/11/2016
  • Всюдихідні шини задовольнять любителів їзди по бездоріжжю
  • Міцна конструкція шини забезпечує надійне зчеплення як на асфальті, так і офф-роуд
  • Тепер доступна в базових типорозмірах

Ганновер, листопад 2016. Сontinental розширив свій асортимент для позашляховиків з новою шиною CrossContact ATR. При проектуванні цих шин інженери концерну Сontinental зосередилися на характеристиках, які сприяють безпечному водінню як на дорогах, так і на бездоріжжі. Завдяки вдосконаленій формулі гумової суміші на основі діоксиду кремнію, шина надійно тримає дорогу навіть під час дощу, а розміщені під кутом ламелі забезпечують швидше відведення води. В результаті навіть на вологій і слизькій поверхні нові шини для позашляховиків демонструють надійне зчеплення і безпечне гальмування.

Нейтралізатор шуму у вигляді невеликих смуг між блоками плеча протектора зменшує звук від руху шини, що робить водіння більш комфортним і тихим. Для надійного пересування в умовах бездоріжжя інженери Сontinental оснастили CrossContact ATR спеціальними «зубчиками зчеплення» між канавками. А відкрита будова протектора з великою кількістю ламелей сприяє додатковій силі тяги й ефективному зчепленню навіть на нетривкій та нерівній поверхні.

Масивні блоки протектора і якісний склад гумової суміші надійно захищають шину від проколів і порізів, а також виштовхують камінці, що потрапляють до канавок під час руху на горбистих і кам’янистих поверхнях. Таким чином нова CrossContact ATR має тривалий термін експлуатації навіть при регулярному використанні на бездоріжжі. Міцна боковина і плече шини стійкі до пошкоджень, а спеціальний пояс біля ободу захищає шину під час наїзду на тротуар або на будь-яку нерівну поверхню.

«Ми раді представити в Україні нову CrossContact ATR, яка завдяки своїй універсальності забезпечує комфортне й безпечне водіння як у місті чи на трасі, так і на бездоріжжі. Українці цінують надійність незалежно від погодних умов, тому ми віримо, що  CrossContact ATR, яка вийшла на ринок напередодні зими, знайде своїх прихильників уже в цьому сезоні». говорить Ірина Якимів, менеджер з PR та Маркетингу в Україні та країнах Балтії.

CrossContact ATR для асфальтованих трас і бездоріжжя наразі доступна у 21 типорозмірі з діаметром від 15 до 20 дюймів, з доступною шириною від 205 до 275 мм та співвідношенням висоти профіля до ширини від 40% до 80%. На початку 2017 року типорозмірна лінійка буде розширюватись. CrossContact ATR затверджена до використання на швидкості до 240 км/год.

Ідеальне співвідношення експлуатації – 70% на дорогах і 30% на бездоріжжі. Таким чином, нова CrossContact ATR органічно доповнила асортимент шин Continental для кросоверів і позашляховиків 4х4, позиціонуючись між шинами ContiCrossContact AT (50/50) та продукцією, призначеною перш за все для асфальтованих доріг – ContiCrossContact LX 2 (80/20) та PremiumContact 6 (100/0).

Head of Media & Public Relations

Klaus Engelhart